Werkplaats Van den Berk Tuinmachines Service & Onderhoud

U kunt bij Van den Berk niet alleen terecht voor de aanschaf van nieuwe machines, maar ook voor onderhoud en reparatie. Wij hebben een eigen werkplaats, waar één van onze ervaren monteurs uw machines snel en vakkundig kan onderhouden of repareren. Onze monteurs zijn allemaal NEN 3140 en VCA gecertificeerd.

Onderhoud & Reparatie Stihl & Viking Tuinmachines

Van den Berk Tuinmachnies levert een breed assortiment aan tuinmachines van diverse merken, zoals: Stihl, Viking, Eliet, Husqvarna, Stiga Kranzle, Silky, Fiskars en nog veel meer. Ook voor het onderhoud aan tuinmachines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats repareren wij vakkundig alle soorten en merken tuinmachines.

Wij zijn ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en winteronderhoud van groot belang kan zijn bij de levensduur van uw machines.

Contact van den Berk Tuinmachines

Heeft u vragen over tuinmachines of onderhoud van tuinmachines? Wilt u een nieuwe grasmaaier kopen of een kettingzaag? Wij geven u graag persoonlijk advies in onze showroom in Someren. U kunt ons ook altijd een email sturen info@vandenberksomeren.nl of bellen naar T: 0493 – 49 10 03

Merken Tuinmachines