Werkplaats tuinmachines

U kunt bij Van den Berk niet alleen terecht voor de aanschaf van nieuwe machines, maar ook voor onderhoud en reparatie. Wij hebben een eigen werkplaats, waar één van onze ervaren monteurs uw machines snel en vakkundig kan onderhouden of repareren. Onze monteurs zijn allemaal NEN 3140 en VCA gecertificeerd.

Werkplaats

Onderhoud & reparatie Tuinmachines

Van den Berk Tuinmachnies levert een breed assortiment aan tuinmachines van diverse merken, zoals: Stihl, Eliet, Husqvarna, Stiga Kranzle, Silky, Fiskars, Gardena en nog veel meer. Ook voor het onderhoud aan tuinmachines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats repareren wij vakkundig alle soorten en merken tuinmachines en robotmaaiers.

Wij zijn ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en winteronderhoud van groot belang kan zijn bij de levensduur van uw machines.

 

Is uw tuinmachine toe aan een onderhoudsbeurt?

Dan bent u bij van den Berk Someren aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats met ervaren en vakbekwame monteurs die uw machines goed onderhouden. Of het nu een bladblazer, kettingzaag, grasmaaier of stronkenfrees is. Wij hebben alle benodigde materialen in huis om uw machines weer als nieuw te laten werken.

Haal- en brengservice

Is uw machine toe aan een onderhoudsbeurt? Dan kunt u, uw machine(s) zelf brengen. Is dit niet mogelijk, dan bieden een haal- en brengservice voor onze klanten. Op afspraak wordt uw machine opgehaald en na reparatie weer thuisgebracht. De prijzen voor het ophalen en terugbrengen bedragen:

Loopmaaier
vanaf €12,50*

Zitmaaier
vanaf €22,50*

* Prijzen zijn vanaf prijzen, dit is afhankelijk van uw woonplaats. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.