Onderhoud & Reparatie

Van den Berk Tuinmachnies levert een breed assortiment aan tuinmachines van diverse merken. Ook voor het onderhoud aan tuinmachines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats repareren wij vakkundig alle soorten en merken tuinmachines en robotmaaiers.

Wij zijn ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en winteronderhoud van groot belang kan zijn bij de levensduur van uw machines.

Is uw tuinmachine toe aan een onderhoudsbeurt?

Dan bent u bij van den Berk Someren aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats met ervaren en vakbekwame monteurs die uw machines goed onderhouden. Of het nu een bladblazer, kettingzaag, grasmaaier of stronkenfrees is. Wij hebben alle benodigde materialen in huis om uw machines weer als nieuw te laten werken.

Keuringen

Voor professioneel gebruik is het volgens de Nederlandse wet verpicht dat uw elektrische en motorisch aangedreven machines jaarlijks gekeurd worden. Ook daarvoor staat ons team voor u klaar. Al onze monteurs zijn NEN 3140 en VCA gecertificeerd. De meeste keuringen worden bij ons in de werkplaats uitgevoerd, maar ook voor grotere partijen is het mogelijk om bij u op locatie te komen keuren!

Haal- en brengservice

Is uw machine toe aan een onderhoudsbeurt? Dan kunt u, uw machine(s) zelf brengen. Is dit niet mogelijk, dan bieden een haal- en brengservice voor onze klanten. Op afspraak wordt uw machine opgehaald en na reparatie weer thuisgebracht. De prijzen voor het ophalen en terugbrengen bedragen:

Loopmaaier
vanaf €19,95*

Zitmaaier
vanaf €29,95*

* Prijzen zijn vanaf prijzen, dit is afhankelijk van uw woonplaats. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Werkplaats

Aanvraag onderhoud tuinmachines

Als u heeft geïnvesteerd in een loopmaaier of zitmaaier wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Voor optimaal gebruik én een lange levensduur is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Bij van den Berk Tuinmachines kunt u terecht voor periodiek onderhoud, controle en reparatie van uw tuinmachines.  

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Persoonsgegevens

Onderhoud gegevens

Machinegegevens

*Let op dat er kosten aan zijn verbonden aan de haal/brengservice zoals al op de pagina aangegeven staat
*Het invul veld is enkel bedoeld voor het ophalen van machines. Mensen die zelf hun machine willen brengen mogen dat op elk gewenst moment binnen onze openingstijden doen.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Voeg 06-51561259 toe aan WhatsApp, en stuur ons een bericht.