Assortiment Robotmaaiers

Werkwijze

De robotmaaier beweegt zich vrij en willekeurig doorheen uw tuin, zonder één plekje over te slaan. En, bestaat uw tuin uit meerdere graspartijen, dan vindt de robotgrasmaaier zijn weg van het ene grasperk naar het andere.

Alle robotmaaiers werken volgens hetzelfde principe:
Het gazon wordt, op een vaste afstand van de rand, in de grond afgebakend met een perimeterdraad. De robotmaaier blijft binnen het met de draad afgebakend gebied. Zo omzeilt hij obstakels, verhardingen, waterpartijen, bomen of kostbare planten. Zodra hij de draad detecteert, keert hij om en maait verder in een andere richting. Alle grasrobots maaien volgens een willekeurig (soms systematisch) patroon. Een volautomatische grasmaaier heeft een oplaadstation dat op een geschikte plaats in de tuin (op het gras) staat.

De robot gaat zelf maaien volgens een vast ingestelde tijd. Wanneer de batterij leegraakt of zijn werktijd verstreken is, zoekt hij zelf het oplaadstation. Dit alles zonder uw tussenkomst.

Voordelen

Uw robotmaaier aan het werk zien, terwijl u lekker ontspannen geniet van uw tuin! Pure luxe en verwennerij voor u en uw gezin. Maar ook als u als professional zware eisen stelt aan de kwaliteit van uw grasperceel, zoals golfbaan of voetbalveld, ook dan zult u verrukt zijn met uw robotmaaier. Want de voordelen zijn legio:

– Gazon wordt automatisch gemaaid, uw gras blijft lekker kort.
– Niet meer afhankelijk van het weer; de robotmaaier werkt door, ongeacht de weersomstandigheden of het tijdstip van de dag.
– ’s Nachts laten werken, terwijl niemand het ziet of er last van heeft.
– Tijd- en arbeidsurenbesparend.
– Omdat de robot uw gazon regelmatig bijhoudt, is het maaiafval erg fijn en composteert snel.
– Natuurlijke bemesting van uw gazon.
– Geen grasafval, nauwelijks kans op onkruid
– Milieuvriendelijk: geen benzine, geen olie, geen uitlaatgassen. CO2-neutraal.
– Erg weinig energieverbruik.
– Hightech en toch gebruiksvriendelijk.
– Stil, veilig, kind- en diervriendelijk.
– Gras is minder gevoelig voor uitdroging, omdat de grasresten, die hoofdzakelijk uit water bestaan, ter plaatse composteren.
– OPTIONEEL: Beveiligd tegen diefstal met alarm, track-and-trace systeem, valt onder uw inboedelverzekering.
– De maaier kan ook een talud maaien.

Wij verkopen robotmaaiers van het merk Stihl, Husqvarna en Gardena

Voor meer informatie bel 0493 – 491003 of mail ons naar info@vandenberksomeren.nl

Merken Tuinmachines