Tuinmachines, gereedschap & onderhoud

Wij zijn een jong en energiek bedrijf, staan voor goede service, uitgebreid advies en de beste kwaliteit. Het visitekaartje van ons bedrijf is onze showroom, hier vindt u een brede keuze aan tuin- en parkmachines. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe machines. Veelal kunnen wij uit voorraad leveren. Wij zijn gevestigd aan de Witvrouwenbergweg 13A te Someren (naast de Kar-Wei) 

Showroom  tuinmachines

Van den Berk Tuinmachnies levert een groot assortiment aan tuinmachines van diverse merken, zoals: Stihl, Gardena, Eliet, Stiga, Kranzle, Silky, Fiskars, Bobcat en nog veel meer. Ook voor het onderhoud aan tuinmachines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats repareren wij vakkundig alle soorten en merken tuinmachines.

Via deze website kunt u een kijkje nemen binnen onze onderneming en informatie vinden over allerlei tuinmachines. Van robotmaaiers tot zitmaaiers en van accumachines tot heggenscharen. Voor persoonlijk advies staan wij graag voor u klaar in onze prachtige showroom in Someren.

Showroom & werkplaats

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Voeg 06-51561259 toe aan WhatsApp, en stuur ons een bericht.