van den berk tuinmachines & onderhoud

Van den Berk Tuinmachines & Onderhoud – Tuingereedschap

Wij zijn een jong en energiek bedrijf, staan voor goede service, uitgebreid advies en de beste kwaliteit. Wij zijn gevestigd aan de Witvrouwenbergweg 13A te Someren (tussen de Karwei en Wijnen Wonen)

Groot assortiment tuinmachines Stihl & Vinking

Van den Berk Tuinmachnies levert een breed assortiment aan tuinmachines van diverse merken, zoals: Stihl, Viking, Eliet, Husqvrana, Stiga Kranzle, Silky, Fiskars en nog veel meer. Ook voor het onderhoud aan tuinmachines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats repareren wij vakkundig alle soorten en merken tuinmachines.

Via deze website kunt u een kijkje nemen binnen onze onderneming en informatie vinden over allerlei tuinmachines. Van robotmaaiers tot zitmaaiers en van accumachines tot heggenscharen, voor persoonlijk advies staan wij graag voor u klaar in onze showroom.

Contact van den Berk Tuinmachines

Heeft u vragen over tuinmachines of onderhoud van tuinmachines? Wilt u een nieuwe grasmaaier kopen of een kettingzaag? Wij geven u graag persoonlijk advies in onze showroom in Someren. U kunt ons ook altijd een email sturen info@vandenberksomeren.nl of bellen naar T: 0493 – 49 10 03

Maak kennis met ons team

Peter-Jan
Peter-JanEigenaar - Monteur - Verkoper
Mariëlle
MariëlleEigenaresse - Verkoopster - Administratie
Lieke
LiekeVerkoopster - Monteur
Jasper
JasperMonteur

Merken Tuinmachines