Tuinmachines, gereedschap & onderhoud

Wij zijn een jong en energiek bedrijf, staan voor goede service, uitgebreid advies en de beste kwaliteit. Het visitekaartje van ons bedrijf is onze showroom, hier vindt u een brede keuze aan tuin- en parkmachines. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe machines. Veelal kunnen wij uit voorraad leveren. Wij zijn gevestigd aan de Witvrouwenbergweg 13A te Someren (naast de Kar-Wei) 

Onze showroom

Van den Berk Tuinmachnies levert een groot assortiment aan tuinmachines van diverse merken, zoals: Stihl, Gardena, Eliet, Stiga, Kranzle, Silky, Fiskars, Iseki en nog veel meer. Ook voor het onderhoud aan tuinmachines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats repareren wij vakkundig alle soorten en merken tuinmachines.

Via deze website kunt u een kijkje nemen binnen onze onderneming en informatie vinden over allerlei tuinmachines. Van robotmaaiers tot zitmaaiers en van accumachines tot heggenscharen. Kom snel langs in de grootste en mooiste Stihl Store van de BeNeLux! Wij staan graag voor u klaar met persoonlijk advies met natuurlijk een lekker bakje koffie.

Showroom & werkplaats

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Voeg 06-51561259 toe aan WhatsApp, en stuur ons een bericht.