Robotgrasmaaier, voor een perfect gazon

De robotmaaier beweegt zich vrij en willekeurig door uw tuin heen, zonder ook maar één plekje over te slaan. En, bestaat uw tuin uit meerdere graspartijen, dan vindt de robotgrasmaaier zijn weg van het ene grasperk naar het andere.

Principe van de robotmaaier

Het gazon wordt, op een vaste afstand van de rand, in de grond afgebakend met een perimeterdraad. De robotmaaier blijft binnen het met de draad afgebakend gebied. Zo omzeilt hij obstakels, verhardingen, waterpartijen, bomen of kostbare planten. Zodra hij de draad detecteert, keert hij om en maait verder in een andere richting. Alle grasrobots maaien volgens een willekeurig patroon. Een volautomatische grasmaaier heeft een oplaadstation dat op een geschikte plaats in de tuin (op het gras) staat.

De robot gaat zelf maaien volgens een vast ingestelde tijd. Wanneer de batterij leeg raakt of zijn werktijd verstreken is, zoekt hij zelf het oplaadstation. Dit alles zonder uw tussenkomst.

Onze Robotmaaiers

Bekijk onze voorraad in de showroom

Voordelen robotmaaier

Uw robotmaaier aan het werk zien, terwijl u lekker ontspannen geniet van uw tuin! Pure luxe en verwennerij voor u en uw gezin. Maar ook als u als professional zware eisen stelt aan de kwaliteit van uw grasperceel, zoals golfbaan of voetbalveld, ook dan zult u verrukt zijn met uw robotmaaier. Want de voordelen zijn legio:

  • Gazon wordt automatisch gemaaid, uw gras blijft lekker kort.
  • Niet meer afhankelijk van het weer; de robotmaaier werkt door, ongeacht de weersomstandigheden of het tijdstip van de dag.
  • ’s Nachts laten werken, terwijl niemand het ziet of er last van heeft.
  • Tijd- en arbeidsurenbesparend.
  • Omdat de robot uw gazon regelmatig bijhoudt, is het maaiafval erg fijn en composteert snel.
  • Stil, veilig, kind- en diervriendelijk.
  • Gras is minder gevoelig voor uitdroging, omdat de grasresten, die hoofdzakelijk uit water bestaan, ter plaatse composteren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Voeg 06-51561259 toe aan WhatsApp, en stuur ons een bericht.