Stihl Hakselaars

De krachtige tuinhakselaars en versnipperaars van Stihl verwerken al het organisch afval van je tuin zoals takken, gemaaid gras en plantenresten. Dit verkleint niet alleen het volume van het tuinafval maar het hakselmateriaal is bovendien uiterst geschikt om te gebruiken om als bodembedekker, compost of meststof. Een hakselaar gebruiken is daarom duurzaam en voordelig. Welke hakselaar je het best kiest hangt onder andere af van je voorkeur van het soort aandrijving en de verhouding hard en zacht materiaal dat je wenst te hakselen.

Stille elektrische hakselaars

  • De stille elektrische hakselaars verwerken rustig, maar toch krachtig takken tot een diameter van 40 mm. De takken worden door de snijwals langzaam naar binnen getrokken en optimaal klein gehakt en afgebroken. Zo ruim je in een mum van tijd jouw afgesneden takken op. Hierin zijn 2 modellen verkrijgbaar. 1 met een nominaal vermogen van 2.300W met een maximale takdikte van 35mm, en 2 met een nominaal vermogen van 2.500W met een maximale takdikte van 40mm.

Electrische hakselaars

  • De meeste elektrische hakselaars van Stihl zijn uitgerust met onder andere schaafmessen voor het versnipperen van takken en heggensnoeisel. De veelzijdige machines hakselen ook andere soorten tuinafval fijn. Deze machines gaan tot een takdiameter van 55mm.

Benzine hakselaars

Een benzine hakselaar is uitstekend geschikt wanneer er mobiel gewerkt dient te worden. Het breed onderstel zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Deze machines kunnen takken verhakselen tot wel 75mm.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.