Advies nodig?0493 - 49 10 03
De Butcher’s Block is een accessoire voor de Plancha 80 en 100. Dit aanzetstuk bestaat uit een open sokkel, 2 open nissen en een werkvlak met houten blad. Bakken op je Plancha wordt hierdoor een stuk aangenamer en efficiënter!
Het principe van een Plancha is eenvoudig. Een vuurschaal met daarboven een bakplaat, waarin op de traditionele manier gestookt wordt: op hout.
1. Maak een klein vuurtje in het midden van de schaal, dat je ongeveer 20 minuutjes laat branden.
2. Leg enkele grotere houtblokken op om warmer te gaan stoken.
3. Eens de temperatuur van de plaat begint de stijgen, kan je deze inwrijven met olie.
4. Als het vuur goed brandt heeft de bakplaat na zo’n 30 à 45 minuten zijn maximale temperatuur bereikt: Eet smakelijk!
Oh en wat ook handig is: de bakplaat loopt iets naar binnen toe waardoor het vet/olie mooi het vuur in glijd.
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!