Accumachines, haal de toekomst in huis

Een professionele gebruiker of een particuliere gebruiker? Stihl heeft voor ieder wat wils. Van een accu heggenschaar tot grasmaaier, met 1 accu kunt u alle kanten op.

Één en dezelfde accu past in alle accumachines. Dat is niet alleen handig werken, maar vooral ook kostenbesparend. Tijd bespaart u dan weer met de acculaders: die zorgen ervoor dat het volledige vermogen van de krachtige lithium-ion accu snel weer inzetbaar is.

Bovendien garandeert de handige accugordel een lange autonomie en extra comfort tijdens het werken.
U merkt het: met de accumachines haalt u de toekomst in huis en investeert u er in.

  • AS systeem: De compacte en handige machines van het nieuwe AS systeem zijn perfect geschikt voor het occasionele tuinonderhoud. Een betrouwbare wisselaccu levert de energie die u nodig heeft voor dit werk.
  • AI lijn: Met de snel en eenvoudig te bedienen machines van het AI lijn bent u perfect uitgerust om uw tuin te doen stralen. Om de ingebouwde accu op te laden, sluit u de machine gewoon aan op een stopcontact.
  • AK systeem: Het AK systeem valt op door zijn hogere vermogen en autonomie. Met ons flexibele machineaanbod bent u tegen alle taken opgewassen. U kan alle AK accu’s combineren met alle AL type laders en machines van het AK systeem.
  • AP systeem: Ons AP systeem omvat een breed assortiment aan bijzonder krachtige accumachines. Met hun autonomie en kracht zijn ze uitermate geschikt voor het professioneel landschapsonderhoud en de professionele boomverzorging. Ze leveren ook onberispelijke prestaties bij onderhoudswerkzaamheden van de gemeentediensten. Geen overbodig lawaai dankzij discrete werking.

Onze accumachines

Bekijk onze voorraad in de showroom

Tuingereedschap & tuinmachines

Van den Berk Tuinmachnies levert een breed assortiment aan tuinmachines van diverse merken, zoals: Stihl (Viking), Gardena, Eliet, Husqvarna, Stiga, Kranzle, Silky, Fiskars en nog veel meer. Via onze website kunt u een kijkje nemen binnen onze onderneming en informatie vinden over allerlei tuinmachines. Van robotmaaiers tot zitmaaiers en van accumachines tot heggenscharen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom.
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

0493 - 49 10 03

Ma. t/m vr. | 8.30-12.15 & 13.00-17.30 uur
Za. | 8.30 tot 16.00 uur

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Voeg 06-51561259 toe aan WhatsApp, en stuur ons een bericht.